Senatorul Paul Stănescu îi dorește înapoi în PSD pe Năstase, Gușă, Dâncu și Pușcaș

Fost vicepremier al României și fost ministru al Dezvoltării, actualul președinte al PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, dorește ca Partidul Social Democrat să se întărescă prin întoarcerea în rândurile sale a unor politicienii de marcă ce au fost îndepărtați sau au părăsit partidul în urmă cu ceva vreme.

Paul Stanescu- presedinte PSD Olt si presedinte al Consiliului Judetean Olt bs sigla

Regruparea PSD și readucerea în partid a politicienilor de top ar avea menirea de a face ca PSD să redevină puternic, lucru ce ar conduce la câștigarea alegerilor de către PSD în anul 2020.
Paul Stănescu, revenit pe poziție de forță în PSD, a declarat pentru Europa Liberă că Adrian Năstase, Cozmin Gușă, Vasile Dâncu și Vasile Pușcaș ar trebui aduși în partid și nu a negat că a avut o discuție cu fostul premier Victor Ponta, despre care a spus că nu dorește ca acesta să revină în partid.
„Anumiți colegi au trădat. Mulți mă acuză că am stat de vorbă cu Victor Ponta. Eu nu vorbesc de Ponta, eu cred că în partid ar trebui aduși alți oameni: Vasile Pușcaș, Adrian Năstase, Cozmin Gușă, Vasile Dâncu și mulți alții. PSD e o forță și sunt convins că în 2020, PSD din nou va câștiga alegerile. Miron Mitrea este un om care se pricepe la campanii, cred că a făcut peste 10-15 campanii electorale, este un om care știe ce înseamnă campanie electorală și îl apreciem toți”, a declarat senatorul Paul Stănescu.