Paul Stănescu: Nu vă fie frică, în toamnă, Cîțu pică!

Paul Stănescu, secretar general al PSD, a precizat într- un comunicat de presă, că deși moțiunea de cenzură votată, pe 29 iunie a.c., nu a trecut de votul parlamentarilor, Partidul Social Democrat se va opune abuzurilor liberalilor și useriștilor, va continua politica bazată pe soluții și va propune proiecte bune pentru România. 

A spus despre premierul Florin Câțu că este un pericol pentru România, că a ajuns în parlament pentru a-și face campanie internă pentru preluarea șefiei Partidului Național Liberal și că mulți parlamentari ai puterii vor regreta că nu au votat moțiunea PSD de schimbare a actualei guvernări, o guvernare cinică, indiferentă la nevoile copiilor, salariaților și pensionarilor.

„Am asistat, în timpul moțiunii de cenzură, la un spectacol al urii. Mi-am amintit de discursul băsisto-pedelist, care spunea că statul este un om foarte gras, cocoțat în spatele unuia slab și subțirel, economia. E de înțeles dacă ne gândim cine sunt oamenii din spatele lui Cîțu. Turcan, Boc, aceiași care și-au dorit, împreună cu Băsescu, să distrugă și PSD-ul și PNL-ul, care au promovat austeritatea și au învrăjbit categoriile sociale și profesionale.

N-am văzut, ieri, un premier demn, ci un tehnocrat slab, fără susținere politică. Speriat de PSD, dar și de Orban, care-i trage preșul de sub picioare, Cîțu a ajuns, în Parlament, ca să-și facă campanie internă, nu să vorbească despre guvernare.

Schimonosit de ura politică pe care o promovează, acest politician închipuit a preluat discursul toxic pedelist. Atacă primarii PSD, milioanele de români care ne susțin. Promovează o politică a urii. Aroganța cu care-și etalează realizările «fantastice», care nu sunt decât niște minciuni, este patologică.  Parlamentarii lui Orban au greșit că nu au votat moțiunea de cenzură și mulți vor regreta. Cîțu este un pericol, atât pentru România, cât și pentru PNL.

Chiar dacă moțiunea nu a trecut, PSD va continua politica bazată pe soluții, va propune proiecte bune pentru România și se va opune abuzurilor pe care liberalii și useriștii le fac, zi de zi. Fiecare moțiune de cenzură care va urma, va avea mai multe șanse pentru că sprijinul pentru guvern și pentru partidele care-l susțin se îngustează, în fiecare zi.

Indiferent câte abuzuri vor face, vom fi cu ochii pe ei. Continuăm lupta cu această guvernare cinică, indiferentă la nevoile copiilor, salariaților, pensionarilor și mai determinați. Și, cel mai important, când va fi momentul, vom repara toate nedreptățile pe care acest individ plantat la Palatul Victoria le-a făcut românilor. Cîțu va primi o lecție politică pe care o va ține minte toată viața. Ulciorul nu merge de multe ori la apă.

Am câștigat alegerile parțiale și vom continua să câștigăm din încrederea românilor, pentru că actualii guvernanții au demonstrat, atât de repede, că nu o merită”, a declarat senatorul și secretarul general al PSD, Paul Stănescu.