Paul Stănescu: ”Eu niciodată n-am fost de acord cu excluderile din partid din partid”

Senatorul de Olt, Paul Stănescu, a declarat, la Slatina, că majoritatea colegilor săi de partid care părăsesc formațiunea politică se îndreaptă către un partid tot de doctrină socială, în acest caz, Partidul Pro România al lui Victor Ponta.

DSCN7893 bs decupat W


Despre intrarea lui Adrian Țuțuianu în partidul lui Victor Ponta, Paul Stănescu a spus că atât excluderea lui Țuțuianu, cât și a fostului secretar general al partidului, Marian Neacșu, a fost o mare greșeală.
Adrian Ţuţuianu este cel alături de care Paul Stănescu împreună cu alţi lideri ai partidului au semnat o scrisoare în care solicitau ca Dragnea să plece din fruntea PSD.
Fostul vicepremier a afirmat că nu a fost de acord cu excluderile din partid și că a insistat chiar ca unii dintre cei excluși să fie reprimiți.
„Am spus atunci că e o mare greşeală excluderea celor doi colegi, a senatorului Ţuţuianu şi a secretarului general Marian Neacşu. Din păcate am fost printre vocile singulare care au spus acest lucru. Nu e o bucurie în momentul în care un coleg de al nostru trece la un alt partid, însă îi înţeleg. S-au dus tot în partea stângă, fiind social-democraţi, şi probabil că tot ce va pleca de la Partidul Social Democrat va pleca către Pro România pentru că, în afară de PSD, acesta este un alt partid pe partea stângă.
Eu chiar am insistat, când cei doi au fost excluși, la președintele Dragnea, cu Dumitru Buzatu, președintele organizației PSD Vaslui, să nu îi excludă ori să-i reprimească. Din păcate, deciziile sunt luate la nivelul conducerii partidului. Spun încă o dată că eu niciodată n-am fost de acord cu excluderile din partid, pentru că nu ne fac bine, mai ales în contextul acestui an, când avem două rânduri de alegeri foarte importante pentru România şi pentru PSD, până la urmă“, a precizat președintele PSD Olt, Paul Stănescu.