Olteni prinși fără permis auto sau cu documente false

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Olt au continuat să acționeze pe drumurile publice din județul Olt pentru siguranța participanților la traficul rutier. Astfel, polițiștii au depistat mai mulți conducători auto care ar fi săvârșit infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice.

La data de 25 mai 2021, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Slatina au depistat un bărbat, în vârstă de 28 de ani, din municipiul Slatina, în timp ce conducea un autoturism pe strada Poienii, din localitatea de domiciliu, fără a poseda permis de conducere.

În urma verificărilor efectuate, a reieșit faptul că acesta ar fi sustras autoturismul respectiv cu scopul de a-l folosi pe nedrept.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

La aceeași dată, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Caracal au depistat în trafic un bărbat, de 44 de ani, din comuna Deveselu, în timp ce conducea un autoturism pe raza municipiului Caracal. Conducătorul auto a prezentat oamenilor legii un permis de conducere emis în afara statului Român. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere, existând suspiciunea că permisul prezentat este fals.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, fals material în înscrisuri oficiale și uz de fals.