MOARA DIN SEACA, ÎN FLĂCĂRI

În această seara a izbucnit un incendiu la moara din localitatea Seaca, județul Olt.

La fața locului au intervenit pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Olt, precum și pompieri din județul Teleorman. 

Pompierii ISU Olt au utilizat două autospeciale de stingere, o autoscară, două autospeciale pentru primă intervenție, o ambulanță SMURD și 17 pompieri. 

Iar pompierii din cadrul ISU Teleorman, Detașamentul de Pompieri Roșiorii de Vede au intervenit cu două mașini de stingere, o autoscară, o autospecială de primă intervenție și comandă și 10 pompieri.

Focul s-a  manifestat generalizat la nivelul morii, pe circa 300 metri pătrați (mp) și la o locuință din apropiere, la acoperișul acesteia, pe aproximativ 100 mp.

 

”În acest moment nu mai există pericol de propagare a incendiului, se acționează pentru lichidarea ultimelor focare și îndepărtarea efectelor negative. Nu au fost înregistrate victime.
Incendiul a fost lichidat. Au ars moara în totalitate, cu suprafața de aproximativ 200 de metri pătrați, o anexă gospodărească aflată în curtea din imediata apropiere, cu suprafața de circa 70 de metri pătrați și circa zece metri pătrați din acoperișul casei din aceeași gospodărie. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.”, a declarat Alin Băsășteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Iuliana SINCU