Candidatul PNL Slatina, Marius Bălaşa, a deschis dialogul cu cetăţenii Slatinei

12552523_200762853606233_1534288126776127605_n

La numai o săptămână de când a fost validat de Biroul Permanent Naţional al PNL drept candidat la Primăria Slatina, Marius Bălaşa şi-a inaugurat sediul de campanie electorală. Acesta este situat în central municipiului reşedinţă de judeţ, lângă Biblioteca Judeţeană ,,Ion Minulescu”.

Momentul ales a fost unul strategic, chiar de Ziua Unirii, când cetăţenii se aflau în număr foarte mare fie la manifestările depunerii de coroane la statuia lui Alexandru Ioan Cuza, de pe bulevardul cu acelaşi nume, fie  la cele care s-au desfăşurat pe Esplanadă.

Evenimentul prin care Marius Bălaşa le-a deschis larg uşa cetăţenilor municipiului Slatina să intre în sediul în care vor putea merge ori de câte ori vor dori să stea de vorbă cu “viitorul primar al Slatinei” să-şi spună păsurile ori să găsească împreună soluţii la problemele urbei în care cu toţii locuiesc, s-a bucurat de un mare succes.

Fostului inspector şcolar general al judeţului Olt i-au fost alături cei doi copreşedinţi ai PNL Olt, Siminica Mirea şi deputatul Gigel Ştirbu, precum şi colegi ori simpatizanţi ai partidului, dar mai ales un număr impresionant de tineri. Tineri despre care Marius Bălaşa a afirmat: “Avem tineri implicaţi în Slatina! Sunt mândru de ei! Pentru viitorul lor merită să luptăm!”.

12642662_200763023606216_1948236173159248141_n

Pentru a putea aborda toate temele pe care le va discuta cu cetăţenii care vor participa la un dialog cu el, Marius Bălaşa îşi doreşte să fie cât mai bine informat şii despre problemele Slatinei, dar şi despre soluţiile care pot fi găsite la aceste probleme. În acest sens este sprijinit de echipa sa de specialişti din toate domeniile, care îl ajută, totodată, să întocmească şi platforma electorală.

Chiar dacă au fost prezenţi în număr foarte mare, toţi slătinenii care au trecut pe la sediul de campanie al lui Marius Bălaşa au putut servi cozonac, ceai sau vin fiert şi au putut discuta cu candidatul liberal la Primăria Slatina.

Marius Bălaşa a declarat că în fiecare zi oamenii pot discuta cu el la noul sediu:

,,Uşa noastră de azi va fi deschisă în fiecare zi pentru toţi cei ce vor să se implice în viaţa Slatinei, pentru toţi cei care au o iniţiativă sau un proiect pentru oraşul nostru. Suntem convinşi că vom reuşi să facem împreună, dacă suntem uniţi o figură frumoasă la Slatina.

Oamenii care locuiesc în acest municipiu au nevoie de o schimbare, iar schimbarea vine prin noi înşine!”.

Iuliana SINCU