Victor Ponta a venit în Olt să susțină candidații PRO România la alegerile locale

Fostul premier al României, președintele Partidului PRO România, Victor Ponta, s-a aflat zilele trecute în județul Olt într-un turneu electoral în care s-a întâlnit cu membri de partid, cu simpatizanți și cu susținători ai candidaților PRO România la alegerile locale din data de 27 septembrie 2020, precum și pe candidatul la Consiliul Județean Olt, deputatul Mihai Niță.
Victor Ponta la Slatina 2m

Victor Ponta a fost însoțit de prim- vicepresedintele PRO ROMÂNIA, fostul ministru al Sănătății Nicolae Bănicioiu, de fostul secretar de stat în Ministerul Muncii, fostul senator de Olt Teiu Păunescu, și în calitate de gazdă, de președintele PRO România Olt, deputatul Mihai Niță.

Ponta s-a aflat mai întâi la Scornicești ca să-l susțină pe candidatul la primăria locală, actualul edil al orașului Ion Prioteasa.
Discursurile politice s-au referit în principal la actuala guvernare liberală care ar urma să taie slariile și pensiile, așa cum au mai făcut în 2010, despre candidatul Ion Prioteasa spunând că este un om serios și care cunoaște administrație și care a făcut treabă în funcția pe care o ocupă.
După Scornicești, fostul premier a mers la Slatina, Drăgănești Olt și Caracal.
VIDEO: Victor Ponta la Slatina

Victor Ponta, a declarat la Slatina, unde a ajuns ca să-l susțină pe candidatul la Primăria Slatina, Marius Bălașa:
„Sunt astăzi (n.r. marți) la Slatina, am fost la Scornicești, merg la Caracal pentru că Pro România prinde rădăcini și în județul Olt și prinde rădăcini bune, sănătoase. Vreau să-i urez succes lui Marius Bălașa, candidatul nostru pentru funcția de primar la Slatina pentru că este tânăr, este în forță și știu că într-adevăr și-a dedicat mulți ani pentru municipiul Slatina și în dorința de a schimba în bine multe lucruri care trebuie schimbate.

La fel este la Caracal, la fel la Scornicești, la fel la Drăgănești-Olt, vorbesc de localitățile mai mari și să spun că deși tot sistemul a fost făcut ca în afară de PSD și PNL să nu mai poată să facă nimeni nimic în alegeri în România , PRO România are candidați foarte buni. Facem campanie, evident păstrăm toate regulile și încercăm să ne protejăm și pe noi și pe cei cu care vorbim în această campanie pentru că Pro România este un proiect pe termen lung.

Nu este doar pentru 27 septembrie, nu a fost doar pentru europarlamentare anul trecut sau prezidențiale ci pentru că vrem în perioada următoare chiar dacă vom fi în opoziție, că așa se crește în opoziție să arătăm ce greșete guvernul, să arătăm ce ar trebui făcut și să încercăm să punem umărul ca România să treacă mai ușor peste criza din 2021 decât am trecut în 2010.

Dacă oamenii au uitat cum a fost 2010-2011, din păcate o să ne reamintim. Văd aceleași greșeli, nu sunt bani, aia nu putem, dar în același timp aceleași afaceri, aceleași aranjamente și în 2012 eu și o parte importantă dintre cei de aici am arătat că totuși România poate fi scoasă din criză. Sper ca în 2022-2023 românii să sufere mai puțin și să ieșim mai repede și mai ușor din perioada de criză. Sunt convins că în Olt sunt mulți oameni care au votat cu Victor Ponta, sunt convins vor fi mulți oameni care vor veni alături de echipa Pro România și am încredere că v-am zis prindem rădăcini, punem o fundație pe care construim în viitor în județul Olt și în toată țara

La Caracal, după cum a precizat candidatul Pro România la Primăria Caracal, Octavian Stănescu, președintele PRO România Victor PONTA, ”a fost profund impresionat de tinerețea, elanul și forța acestei minunate echipe, construită cu devotament, încredere și curaj, pentru a aduce schimbarea în orașul nostru. Avem potențial, forță, determinare și speranța victoriei! Veniți alături de noi pentru a face tot ce ne stă în putință, bine și frumos, trainic și bun, pentru orașul nostru. Alături de noi sunteți în siguranță și respect!”
VIDEO: Victor Ponta la Caracal

Realizat la comanda Partidului PRO România Organizația Judeteană Olt, executat de S.C. Simplex Press S.R.L.- Cod Mandatar 21200010.

Lasă un răspuns