Senatorul Paul Stănescu: „Sper că PSD va avea cei mai mulți europarlamentari aleși”

Vicepreşedintele PSD și președintele PSD Olt, senatorul Paul Stănescu, a declarat recent, la sărbătoarea locală organizată la Brâncoveni, că lista candidaților social-democrați pentru Parlamentul European, va fi definitivată curând, că pe primul loc se va afla, probabil, Rovana Plumb și că Oltul nu va avea niciun candidat.

Paul Stanescu 1

Fostul vicepremier Paul Stănescu a afirmat că viitorii europarlamentari PSD trebuie să fie, înainte de toate, patrioţi, „Niciodată să nu fie împotriva României, să ţină cu ţara noastră şi cu poporul român”.
Bun organizator și politician, care a confirmat prin bunele rezultate obținute de organizația pe care o conduce, preşedintele PSD Olt şi vicepreşedinte la nivel naţional, Paul Stănescu, dorește ca și la aceste alegeri, precum s-a întamplat în anul 2014, PSD OLt să se situeze pe primul loca la nivel național.
„Împreună cu toţi colegii din organizaţie, ne dorim să avem primul loc la europarlamentare, la nivel de ţară, în cadrul Partidului Social Democrat, aşa cum am avut şi în 2014. Lista candidaților va fi definitivată în Comitetul Executiv Naţional și, probabil, Rovana Plumb cap de listă.
Noi, din păcate, n-avem un reprezentant la europarlamentare cum n-am avut nici în 2014, dar sunt colegii noştri de partid. Va fi o selecţie în cadrul CEX-ului şi sperăm să meargă cât mai mulţi colegi acolo şi să ne reprezinte cu brio”.
Senatorul Paul Stănescu a mai spus că pe lista PSD pentru alegerile europarlamentare se pot afla și persoane care nu sunt membru de partid, că nu știe dacă vor fi și jurnaliști pe lista aceasta, ca in cazul liberalilor, și că profilul candidatului a fost stabilit de președintele partidului:
”Profilul candidatului l-a făcut preşedintele partidului, cred că e un profil bun şi sper să găsim chiar cei mai buni colegi care să meargă în Parlamentul European, să reprezinte România şi niciodată să fie împotriva României, să ţină cu ţara noastră şi cu poporul român. Este posibil ca şi pe lista PSD-ului să fie persoane din afara partidului, nu ştiu dacă și jurnalişti. Partidul este un organism viu şi e bine să reîmprospătezi lucrurile”.

Lasă un răspuns