Senatorul Paul Stănescu: „Candidatul la președinția României a fost, de fiecare dată, președintele partidului”

Senatorul Paul Stanescu, fostul vicepremier al României și fostul ministru al Dezvoltării, a fost prezent la manifestările dedicate Zilei Unirii Principatelor Romane, desfășurate la Slatina, la statuia Domnitorului Alexandru Ioan Cuza.

50968450_2430175420349001_122917875202654208_n


La eveniment au mai participat senatorul Renica Diaconescu, deputatul Mihai Nița, prefectul județului Olt, Silviu Neacşu, subprefectul Radu Ioniță, președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, vicepreședinții CJ Olt, Virgil Delureanu și Ioan Ciugulea, viceprimarii Slatinei, Ernes Vilceleanu și Claudiu Stancioiu, reprezentanți ai instituțiilor publice și partidelor politice, cetățeni și jurnaliști.
Ploaia a grăbit derularea manifestărilor, scurtarea Horei Unirii și a risipit rapid mulțimea după defilarea Gărzii de Onoare.
Fostul vicepremier Paul Stănescu, liderul PSD Olt, a declarat că PSD va avea propriul candidat la alegerile prezidenţiale și că, așa cum s-a obișnuit întotdeauna, acesta trebuie să fie preşedintele partidului, dar că o decizie finală va fi luată după alegerile europarlamentare din luna mai a acestui an.
„Desemnarea candidatului de la prezidenţiale va fi o decizie a forurilor Partidului Social Democrat și cred că PSD va avea un candidat propriu. După cum ştiţi, de fiecare dată, candidatul PSD a fost preşedintele partidului. Probabil că se va lua o decizie în cel mai scurt timp, posibil, după câte înţeleg, acest lucru se va stabili după alegerile europarlamentare”, a declarat fostul ministru al Dezvoltării.
Cu toate acestea, a îndemnat să avem răbdare cu toții, fiindcă lucrurile se pot schimba:
„Lucrurile se pot schimba, este o dinamică politică, așa că e greu să mă pronunț. Și eu am susținut ca partidul din care fac parte să aibă candidatul propriu, cu toate că am o relație bună cu Călin Popescu Tăriceanu. Trebuie să cântărim foarte bine aceste lucruri. . Partidul Social Democrat are mulți oameni care ar putea să candideze pentru funcția de președinte. Partidul Social Democrat are mulți oameni care ar putea să candideze pentru funcția de președinte”, a mai spus senatorul Paul Stănescu.

Lasă un răspuns