Paul Stănescu, secretar general interimar al PSD: „Vom merge în fiecare județ și vom analiza de ce am avut rezultate slabe”

După ce la finele lunii noiembrie, pe data de 26, Viorica Dăncilă a demisionat de la conducerea partidului, conducerea interimară a PSD, până la alegerea noii conduceri în cadrul unui Congres al PSD, va fi asigurată de către Marcel Ciolacu, președinte, și Paul Stănescu, secretar general.

paul-stanescu
Se spune că este posibil ca în februarie 2020 ar putea avea loc un congres de alegere a noii conduceri a celui mai mare partid din România.
Senatorul de Olt, Paul Stănescu, noul secretar general interimar al PSD, a declarat ]n aceeași seară, după ședința CEx a PSD, în cadrul căreia Viorica Dăncilă a demisionat de la conducerea partidului, că va merge în fiecare județ care a obținut rezultate slabe la alegerile prezidențiale pentru vedea ce se întâmplă, cum stau lucrurile în acele organizații.

”Astă seară PSD a dat dovadă de maturitate. Am spus cu toții că conducerea unui partid este un sport de echipă și așa trebuie să funcționeze. O apreciez mult pe Viorica Dăncilă și sper să rămânem în continuare prieteni. Vom sta de vorbă cu fiecare organizație. Asta vom face în următoarea perioadă. Până să tăiem porcul, după ce tăiem și porcul. Vom merge în fiecare județ, vom sta de vorbă și vom analiza să vedem de ce am avut și rezultate mai slabe”, a declarat Paul Stănescu.

Lasă un răspuns