Marius Iancu: ”Pregătiți-vă, colegi liberali, pentru ce va urma, că manipularea nu merge de multe ori ca strategie electorală!”

Anul 2020 este an electoral, este anul în care sunt prevăzute a avea loc alegeri locale și alegeri parlamentare. Situația mondială cauzată de virusul COVID-19 este una care include și țara noastră, viața întreagă a oamenilor fiind dată peste cap, de la copii, elevi, studenți, oameni ai muncii și până la bătrâni, toate sectoarele vieții fiind afectate. Fiecare țară caută găsirea celor mai bune soluții pentru ieșirea din criza actuală dar, mai ales, pentru prognoza sumbră care se anunță și care face referire în principal la o criză alimentară. 

marius-iancu-li

În acest context, deputatul PSD de Olt acuză guvernul liberal că este mai preocupat de cum este situat PNL în sondaje și de pregătirea alegerilor locale decât de rezolvarea problemelor țării.

”PNL a început campania electorală! Orban și gașca lui au uitat că au de gestionat o criză gravă ! Liberalii au terminat de rezolvat toate problemele țării și se pregătesc de alegerile locale! Fac strategii, sondaje și sunt șocați când văd cum scad din ce în ce mai mult în sondaje pentru că românii s-au săturat de manipulările și minciunile lor. Românii și-au dat seama că liberalii nu guvernează pentru ei, ci pentru grupurile de interese și pentru marile țări din Uniunea Europeană.

Prima întâlnire a PNL, după sărbătorile de Paște, pe care românii le-au petrecut departe de familie, de prieteni, de biserici, sperând că vor veni zile mai bune, a avut ca temă pregătirea alegerilor locale. Nu implementarea de măsuri pentru repornirea economiei, pentru susținerea agriculturii sau pentru sistemul de sănătate. Orban și gașca lui au o singura prioritate – să câștige alegerile locale, când or fi ele, și până atunci să își numească oamenii în funcții, așa cum am văzut că s-a întâmplat și la Olt”.

Deputatul Iancu mai susține că, deși au fost atenționați de specialiști despre coronavirus, nu au luat deloc măsuri, și că doar au mințit românii că îi vor ajuta, fie că e vorba despre cei cu rate la bănci, fie că e vorba despre micii întreprinzători, iar agricultura românească au lasat-o la voia întâmplării. 

”Liberalii nu au înțeles nici până acum că românii au probleme grave. Milioane de salariați în șomaj tehnic, mii de părinți cu salarii micșorate pentru că stau cu copiii acasă, din ce în ce mai mulți șomeri, firme în faliment și industrii distruse.
Au mințit ca vor suspenda ratele românilor, când de fapt le-au mărit adăugând dobândă la dobândă dacă nu mai plătești rata o perioadă, au mințit ca vor sprijini IMM-urile, dar le-au dat oamenilor de afaceri o platformă cu „eroare tehnică” și, în loc să adopte măsuri pentru sprijinirea agriculturii, i-au înghesuit pe români, bolnavi sau nu, în avioane și i-au trimis să salveze agricultura Germaniei. Pentru liberali, sparanghelul nemțesc e mai bun ca salata, spanacul sau tomata românească.

Nu mai e nevoie să amintim că până acum două luni, coronavirusul era pentru ei o „simplă gripa” și specialiștii care ne atenționau niște „pesediști alarmiști”. Asa ca nu au luat măsuri de prevenție și nu dat echipamente de protecție medicilor. Rezultatele inconștientei lor le vedem astăzi. Așa cum o să vedem și cum le vor răspunde românii la următoarele alegeri. Pentru că manipularea nu merge de multe ori ca strategie electorală! Așa că pregătiți-vă, colegi liberali, pregătiți-vă pentru ce va urma!”, a acuzat deputatul Marius Iancu.

Lasă un răspuns