Marius Iancu: ”Guvernul a alocat fonduri pentru proiecte cu impact major pentru cetățenii județului Olt”

Deputatul PSD Marius Iancu a declarat că măsurile luate de guvernarea PSD vizează creșterea nivelului de trai al românilor, în principal prin crearea unei infrastructuri de drumuri și utilități acolo unde nu există deloc.

Marius Iancu

”Oltenii merită mai mult și de aceea atât Consiliul Județean Olt, cât și Guvernul au alocat fonduri și au inițiat proiecte cu impact major pentru ca toți cetatenii județului Olt să aibă gaze, apa, canalizare în locuințe și drumuri asfaltate.
Fiecare localitate a avut cel puțin o investiție care a fost finalizată, județul Olt primind, în ultimii ani, fonduri de aproximativ 257 milioane lei. 
În total, 191 de proiecte se află în lucru sau au fost finalizate, ceea ce înseamnă ca în orașele și comunele din Olt s-au asfaltat străzi, drumuri comunale și județene, s-au introdus retele de apă și canalizare, s-au construit și reabilitat școli, grădinițe, cămine culturale sau săli de sport”, a făcut referire deputatul Marius Iancu la județul pe care îl reprezintă în Parlamentul României.
Parlamentarul spune că toate acestea sunt rezultatul implicării echipei PSD Olt, o echipă care a primit votul de încredere al oltenilor și a respectat ce a promis.
De aceea, chiar și fără să aibă la bază vreo promisiune, social- democrații au reușit să facă astfel încât Oltul să fie județ pilot în racordarea tuturor localităților la reteaua de gaze naturale, conducerea TransGaz având deja o prima întâlnire cu autoritatile locale, întâlnire organizată la inițiativa Consiliului Județean Olt.

Lasă un răspuns