Emil Moț, primar pentru încă patru ani

Emil Moț, a fost ales primar al Minicipiului Slatina, pe 27 septembrie 2020, cu 49,65 % din voturi, pentru un al doilea mandat.

Prefectul județului Olt, Florin Homorean, și Marius Oprescu, președintele Consiliului Județean Olt și al PSD Olt, au fost prezenți la ceremonia de învestire.

  ”Dragi slătineni, „Jur să apăr Constituția și legile țării și să fac, cu bună-credință, tot ce stă în puterile și priceperea mea pentru binele locuitorilor municipiului Slatina. Așa să-mi ajute Dumnezeu!”  

    Am participat astăzi cu emoție la solemnitatea investirii noului Consiliu Local al municipiului Slatina și am avut onoarea de a rosti, grație votului de încredere pe care mi l-ați acordat pe 27 septembrie, jurământul de credință care îmi va călăuzi întreaga mea activitate în cel de al doilea mandat pe care mi l-ați încredințat.

Sunt convins că împreună cu consilierii care vor face parte din legislativul slătinean pentru următorii patru ani vom reuși să formăm o echipă performantă și eficientă, astfel ca toate proiectele propuse să se bucure de finalitate și împreună să dezvoltăm Slatina.

Cu credință în suflet și înaltă prețuire, port eșarfa de primar al municipiului Slatina, și mă oblig în fața dumneavoastră să duc Slatina pe un loc remarcabil pe harta țării, să fac din ea locul unde copiii să meargă în siguranță la școală, părinții să beneficieze de un loc de muncă stabil și bunicii să se bucure de ani frumoși și liniștiți alături de cei dragi.

Vă mulțumesc dumneavoastră, slătinenilor, colegilor mei care mi-au fost și îmi sunt alături în demersul meu politic și profesional și nu în ultimul rând familiei care mă susține și îmi dă putere și încredere în viitor. Cu toții formăm pilonul pe care Slatina își bazează devenirea!

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, li s-a adresat în mediul online primar Emil Moț cetățenilor din municipiul Slatina.    

„Felicitări, Emil Moț pentru obținerea celui de-al doilea mandat ca primar al municipiului reședință de județ. Depunerea jurământului reprezintă momentul în care le reamintiți slătinenilor misiunea, pe care toți aleșii locali o au, aceea de a dezvolta împreună Slatina și a o transforma într-o comunitate în care îți face plăcere să trăiești, dar mai ales în care ai siguranța unui trai mai bun. Slătinenii l-au creditat pe cel care a venit în fața lor cu investiții concrete pe care le-a pus în practică, dar și cu un plan coerent de dezvoltare durabilă, lucru ce face din Slatina un oraș ofertant, din punct de vedere economic”, a declarat Marius Oprescu, felicitândul pe primarul și colegul său de partid cu care face o echipă foarte bună de câțiva ani.

Lasă un răspuns