Deputatul Marius Iancu: ”PSD pune bunăstarea cetățenilor mai presus de luptele politice”

Marius Iancu, deputat PSD de Olt, este de părere că toți politicienii trebuie să se gândească la unele programe și strategii naționale pentru care să fie unitate, astfel încât românii să aibă un trai mai bun din toate punctele de vedere, care să transceadă culoarea politică a partidelor.

Marius-Iancu mic

””Pactul pentru bunăstarea românilor” propus de premierul Viorica Dancila tuturor partidelor politice este încă o dovadă că PSD guvernează în interesul românilor și pune bunăstarea cetățenilor mai presus de luptele politice. 
Răspunsurile „în doi peri” transmise de liderii partidelor de opoziție arată că acești oameni consideră că românii nu au dreptul la un trai decent în țara lor, că nu merită salarii și pensii mai mari, vouchere de vacanță care ajută și turismul românesc, reduceri de taxe și impozite pentru stimularea mediului de afaceri sau finanțari pentru înființarea de firme noi prin Programul Start-up Nation”.

Parlamentarul susține că, din păcate, unii politicieni nu fac decât să atace social-democrații din țară și măsurile luate de aceștia și să manipuleze populația, în loc să se implice și să își asume alături de PSD proeiecte de strategie națională.
”Fără o viziune pentru dezvoltarea României și bunăstarea românilor, fără programe si proiecte concrete, partidele de opoziție, mai mici sau mai mari, au impresia că manipulările, glumele de prost gust din mediul on-line și atacurile constante la PSD și la liderii acestui partid le vor aduce din nou victoria în alegeri.
De ce le este frica să semneze un document prin care se angajează să continue creșterea pensiilor, a salariilor și reducerea impozitelor pentru firme și implicit, să continue creșterea economică a României?
Răspunsul cred că îl știm cu toții. Ei au uitat de foarte mult timp de români și România.
Noi am ales să fim alaturi de fiecare român pentru că ne pasă de bunăstarea lor, de viata lor și a familiilor lor!”

Lasă un răspuns