Deputatul Marius Iancu: ”DOMNULE IOHANNIS, ACTIONAȚI NEMȚEȘTE, NU PROSTEȘTE!”

  
Deranjat de declarația de presă a președintelui Klauss Iohannis, deputatul PSD de Olt, Marius Iancu a declarat că este penibilă atitudinea șefului statului, întrucât la începutul pandemiei a declarat că nu este decât o răceală ușoară, deși era bine informat, deoarece dorea alegeri anticipate.
 
IMG_2176
 

 
”Demnă de un spectacol de stand-up comedy, declarația de presă a președintelui Iohannis este încă o dovadă că singurul lucru pe care știe să îl facă acest pseudo- politician este manipularea.
Obișnuit să calce pe cadavre, pe suferința și disperarea oamenilor ( să nu uităm de Colectiv sau de 10 august), acest individ se folosește de una dintre cele mai grave epidemii din istoria lumii pentru a face campanie electorală.
Este penibil si ridicol chiar și pentru Klaus Iohannis, să dea vina pe PSD pentru creșterea alarmantă a numărului de îmbolnăviri.
Iohannis si Guvernul lui PNL au gestionat acesta criză, ei au avut toate pârghiile puterii, control asupra tuturor instituțiilor și nu au fost în stare să facă nimic.
La începutul pandemiei, Iohannis avea în față un Guvern PNL demis prin moțiune de cenzura și posibilitatea de a nominaliza un premier competent.
În bătaie de joc, l-a nominalizat pe Cîțu, pentru că, fără să țină cont de pericolul COVID-19, el voia alegeri anticipate și a ignorat cu cinism, toate informările primite, încercând să ne convingă că este o „răceală ușoară”.
Apoi l-a nominalizat tot pe demisul Orban, așteptând să vadă dacă PSD va vota acest Guvern sau va provoca și o criză politică”. 
Parlamentarul a susținut că, în timp ce președintele Iohannis și-a continuat jocul politic, liberalii au avut o atitudine nedemnă pentru un partid aflat la guvernare și au făcut tot felul de afaceri în plină pandemie. Totodată, a mai spus Marius Iancu, președintele Klauss Iohannis dă vina tot timpul pe PSD   și manipulează oamenii în scop electoral, în loc să fie preocupat de problemele lor și să fie un președinte al tuturor românilor.
 
”Noi am dat dovadă de responsabilitate și maturitate politică, în timp ce Iohannis și-a continuat jocul electoral.
A închis ochii la toate afacerile cu măști și aparatură sanitară și la chefurile făcute de liberali, în timpul stării de urgență și nu și-a asumat nicio responsabilitate.
Acum când situația le-a scăpat de sub control, a găsit vinovatul de serviciu, PSD.
Domnule Iohannis, ați rămas singurul care se luptă cu „monstrul” imaginar PSD, românii, chiar și cei care v-au votat, se luptă pentru viata lor și a celor dragi, cu un inamic invizibil extrem de periculos și au alte griji acum, decât să vă asculte pe dumneavoastră repetand obsesiv „PSD.
Au nevoie de compasiune, de siguranță, de încredere în instituțiile statului, au nevoie de un președinte al tuturor românilor.
Este timpul să fiți patriot, competent, implicat și aproape de oameni.
Lăsați manipularea și campania electorală, lăsați orgoliile și ambițiile.
Acționati NEMȚEȘTE , nu PROSTEȘTE, pentru că sunteți președintele României, nu agentul electoral al PNL.
P.S. Și, domnule profesor Iohannis, nu e frumos să arătați cu degetul în public și să amenințați oamenii. Ține de educație și bun simț!”, a mai zis deputatul Marius Iancu.

Lasă un răspuns